Hai cu mine în insula Jeju!

Milioane de turi╚Öti viziteaz─â anual ╚Ť─ârmurile de o frumuse╚Ťe incontestabil─â ale insulei Jeju. Dar nu numai farmecele naturale ale insulei sud-coreene o fac at├ót de atr─âg─âtoare. C├ónd vine vorba de skincare, Jeju este locul unde se afl─â cele mai pure ingrediente din lume. De ce? Pentru c─â biodiversitatea este at├ót de mare ├«nc├ót a devenit obiectiv protejat UNESCO.

Insula luxuriant─â vulcanic─â Jeju, situat─â la sud de Coreea continental─â, este o oaz─â de frumuse╚Ťe. Denumit─â popular ÔÇ×Hawaii-ul din CoreeaÔÇŁ, Jeju abund─â ├«n p─âduri luxuriante, cascade uimitoare ╚Öi relief perfect pentru drume╚Ťii ╚Öi explor─âri.

Solul vulcanic al insulei Jeju, îmbinat cu climatul subtropical umed, îl face unul dintre cele mai diverse locuri botanice din lume. Astfel, Jeju a devenit o resursă naturală foarte bogată și importantă pentru numeroase mărci coreene de beauty.

A C C O J E este unul din brandurile de skincare, care au plecat pe insula Jeju ├«n c─âutarea ingredientelor perfecte pentru produsele lor. Scopul? De a aduce un plus de vitalitate ╚Öi prospe╚Ťime rutinei tale de ├«ngrijire zilnic─â.

Este important ca produsele s─â aib─â certificarea ÔÇťJeju Cosmetic CertÔÇŁ pentru a fi sigur c─â respect─â standardele de calitate ╚Öi puritate impuse de autorit─â╚Ťile din Jeju.

A C C O J E este unul din pu╚Ťinele branduri sud-coreene cu aceast─â certificare! Dac─â vrei s─â vezi selec╚Ťia noastr─â de produse A C C O J E click aici!

Ce fac aceste ingrediente pentru ten și cum sunt ele benefice?

M-am g├óndit s─â facem o scurt─â plimbare printre obiectivele naturale ale insulei Jeju, discut├ónd desigur ╚Öi despre meritele ingredientelor de ├«nfrumuse╚Ťare pe care le vom g─âsi ├«n drumul nostru.

Muntele Hallasan 

Hallasan, considerat inima ╚Ťinutului Jeju, este un vulcan latent care se afl─â ├«n centrul insulei ╚Öi joac─â un rol important ├«n echilibrarea ecosistemului din zon─â. Aici ├«nfloresc mai mult de 50 de specii de plante unice ├«n lume.

Ingredient vedet─â: rocile vulcanice

Vulcanul Hallasan este inactiv de peste 5.000 de ani. Cu toate acestea, clusterele formate ├«n urma erup╚Ťiilor vulcanice din acea perioad─â, abund─â ├«n minerale benefice pentru piele. Cum ac╚Ťioneaz─â? Prin decongestionarea porilor ╚Öi ┬áabsorb╚Ťia excesului de sebum, cu efect matifiant.

Izvoarele termale Sanbangsan

╚śtim cu to╚Ťii c─â izvoarele termale sunt renumite ├«n ├«ntreaga lume pentru puterile lor vindec─âtoare. ┬á├Äns─â insula Jeju are ceva ├«n plus. E╚Öti curios ce?

Ingredient vedet─â: apa vulcanic─â

Insula Jeju se remarcă prin echilibrul perfect între diferitele tipuri de minerale și oligoelemente, dizolvate în apele sale vulcanice. Astfel, întâlnim mangan și seleniu cu efect hidratant și antioxidant, zinc cu rol antiinflamator, magneziu și siliciu pentru o piele strălucitoare și sănătoasă, fier și cupru pentru rejuvenare celulară. Un adevărat mix revigorant, cu efecte W O W asupra oricărui tip de ten.

. Toate produsele A C C O J E con╚Ťin la baz─â ap─â vulcanic─â extras─â de la 420 m ad├óncime, pentru un boost de hidratare ╚Öi ├«nt─ârire a sistemului natural de protec╚Ťie al pielii. Lupt─â ╚Öi combate cu succes factorii agresivi externi!

Incredibilele femei-scafandru Haenyeo

├Än insula Jeju exist─â o comunitate de femei, unele ├«n v├órst─â de 80-90 de ani, care se scufund─â la ad├óncimi de peste 10 m, pentru a colecta alge marine, crustacee ╚Öi alte fructe de mare ├«ntr-un mod unic: f─âr─â ajutorul m─â╚Ötilor de oxigen ÔÇô 7 ore pe zi, 90 de zile pe an. Fiecare scufundare ├«ncepe cu o rug─âciune c─âtre zei╚Ťa m─ârii Jamsugut, pentru a le proteja ╚Öi ajuta s─â aib─â o captur─â bogat─â.

Cuno╚Ötin╚Ťele despre via╚Ťa marin─â sunt atent p─âstrate ╚Öi date mai departe genera╚Ťiilor viitoare de la o v├órst─â fraged─â. Feti╚Ťele ├«ncep ├«nc─â de la 6-7 ani, ├«n familie ╚Öi ╚Öcoli, s─â ├«nve╚Ťe tainele plantelor ╚Öi vie╚Ťii marine, precum ╚Öi secretul scufund─ârii Haenyeo.

Pentru mine sunt f─âr─â ├«ndoial─â sufletul acestei insule, prin exemplul de for╚Ť─â, d─âruire ╚Öi emancipare feminin─â. Cultura Haenyeo are dou─â roluri foarte importante: contribuie la promovarea statutului femeilor ├«n comunitate ╚Öi sus╚Ťine practicile ecologice ╚Öi sustenabile de pescuit.

Linia A C C O J E anti-age sus╚Ťine comunitatea de femei Haenyeo ╚Öi sustenabilitatea mediului. Cele 5 alge marine (Ecklonia Cava, Wakame, Hijiki, Mojaban, Velvet Horn) prezente ├«n compozi╚Ťia cremelor, sunt atent selectate ╚Öi recoltate de femeile scafandru Haenyeo.

Algele marine sunt secretul tenului hidratat și lipsit de riduri al femeilor scafandru Haenyeo. După o zi de scufundări sub soarele arzător, tenul lor începe să capete un aspect tern și deshidratat. Așa că, la finalul zilei, fiecare femeie scafandru Haenyeo își aplică pentru câteva minute pe piele, un mix de alge culese în acea zi. Instant, tenul începe să-și recapete vitalitatea, să se simtă suplu și să aibă un plus de luminozitate.

Camellia Hill

Camellia Hill este numele celei mai mari gr─âdini botanice din estul Asiei, care g─âzduie╚Öte sute de specii de plante diferite, p─âduri ├«nflorite ╚Öi trasee ├«n natur─â. Parcurge drumul florilor s─âlbatice, r─ât─âce╚Öte prin ÔÇťGr─âdina InimiiÔÇŁ, stai un timp la observatorul din sticl─â, relaxeaz─â-te cu un cappuccino ╚Öi admir─â superbul iaz de lotus.

Conul Seongsan Ilchulbong Tuff

Acest nume complicat este atribuit unei bijuterii naturale de pe coasta de est a insulei Jeju. Cu o ├«n─âl╚Ťime de 182 m aceast─â fort─ârea╚Ť─â natural─â s-a format acum 5000 de ani, ca urmare a unei erup╚Ťii vulcanice subacvatice. Datorit─â frumuse╚Ťii incontestabile ╚Öi a florei diversificate, craterul Seongsan Ilchulbong Tuff a devenit ├«n anul 2000 rezerva╚Ťie natural─â.

Ingredient vedet─â: Acanthopanax koreanum

Este una dintre cele mai speciale ╚Öi iubite plante din Jeju. De ce? Pentru c─â din cele 15 specii ale genului Acanthopanax, A. koreanum cre╚Öte doar pe insula Jeju. Se folose╚Öte ├«n medicina tradi╚Ťional─â corean─â, pentru a trata boli precum reumatismul, diabetul sau hepatita.

Studii recente au demonstrat eficien╚Ťa extractului de Acanthopanax koreanum ╚Öi la nivelul pielii. Astfel, inhib─â melanogeneza (producerea de pigment ├«n exces) ╚Öi are propriet─â╚Ťi antiinflamatoare.

Linia de produse A C C O J E Reviving con╚Ťine extract de Acanthopanax koreanum, dar ╚Öi extract de arbore de pin, care revitalizeaz─â pielea tern─â ╚Öi uscat─â. Vei ob╚Ťine ├«n scurt timp un ten suplu, elastic, luminos ╚Öi s─ân─âtos!

Ingredient vedet─â: ridichea neagr─â

Ridichea neagr─â este recunoscut─â pentru propriet─â╚Ťile hidratante ╚Öi de bariera ├«mpotriva factorilor externi agresivi. Are capacitatea de a ├«mpiedica pierderea de ap─â transepidermal─â, lucru care o face indispensabil─â pentru tenul deshidratat.

Linia de produse A C C O J E Hydrating con╚Ťine toner, lo╚Ťiune ╚Öi crem─â pentru hidratarea ├«n profunzime a tenului agresat.

Sunt curioas─âÔÇŽAi fost ├«n Jeju p├ón─â acum? Ce ╚Ťi-a pl─âcut cel mai mult sau care este ingredientul t─âu preferat de pe insul─â?

With love,
Your dermatologist