Politica de Confidențialitate

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de www.dermacons.ro, un site administrat de Genesis Support SRL. Trebuie să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. La fel, confidențialitatea informațiilor dvs. personale este extrem de importantă.

Politica de confidențialitate a site-ului www.dermacons.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu această declarație de confidențialitate.

Utilizând acest site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil că informațiile dvs. personale dobândite prin înregistrarea pe acest site sau în legătură cu utilizarea site-ului dvs. pot fi utilizate pentru funcționarea și dezvoltarea site-ului.

Informațiile non-personale sunt colectate automat.

Genesis Support se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului.

Vă rugăm să rețineți că compania noastră poate furniza terțe părți de încredere statistici agregate despre clienții noștri, statistici de trafic și informații legate de site. Totuși, aceste statistici nu vor include informațiile dvs. de identificare personală. Nu procesăm datele utilizatorilor și nu le creăm automat profilurile.

Informatii personale. Cum vă protejăm datele

Genesis Support colectează informații personale pentru a furniza servicii și/sau produse, cercetări demografice și statistice și asistență tehnică. Mai exact, colectăm date cu caracter personal pentru comunicare privată pentru a răspunde la întrebările dvs. și a vă îndeplini cererile. Astfel de informații pot include, dar nu se limitează la, numele dvs., adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date non-publice vor fi utilizate din zonele pe care le-ați acceptat – Formular de contact. Dacă ne trimiteți cereri de servicii sau cerințe sau trimiteți orice material către site, vă putem contacta pentru a obține informații suplimentare necesare procesării sau satisfacerii nevoilor dumneavoastră.

Informațiile personale nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția cazului în care legea prevede altfel, atunci când este necesar, pentru a respecta cererile sau pentru a oferi servicii interactive pentru clienți și îmbunătățirea produselor și serviciilor de asistență Genesis. În același timp, acordați Genesis Support dreptul de a furniza informații prezentate în scopurile de mai sus partenerilor care cooperează cu compania noastră.

Securitatea informațiilor personale

Genesis Support încearcă să ia măsurile adecvate pentru a preveni riscurile de acces neautorizat și utilizarea abuzivă a informațiilor personale.

Acuratețea datelor colectate

Din proprie inițiativă sau la cerere, asistența Genesis poate completa, rectifica sau șterge orice informații personale incomplete, inexacte sau depășite care au fost reținute de asistența Genesis în legătură cu funcționarea site-ului.

Modificarea politicii de confidențialitate

Genesis Support își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate fără notificare prealabilă.

Genesis Support SRL este o companie organizată care operează conform legilor României, cu sediul în Iași, înregistrată la RC sub nr. J22/1905/2018, CUI 39636829.