Termeni şi condiţii Dermacons

Bine ati venit! Vă rugăm să acordați un moment pentru a citi Termenii de utilizare.

SC Genesis Support SRL operează site-ul web www.dermacons.ro(„Site-ul”). Acești Termeni de utilizare menționează termenii și condițiile în care puteți utiliza Site-ul și serviciul disponibil prin intermediul Site-ului („Serviciul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acest Acord. Prin navigarea în zonele publice sau prin accesarea și utilizarea Serviciului, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți legat de termenii și condițiile acestor Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, atunci vă rugăm să nu utilizați Site-ul sau Serviciul. Acești Termeni de utilizare pot fi actualizați de noi din când în când, fără a vă notifica.

Serviciul

Prin intermediul Serviciului oferim un inventar online al produselor de îngrijire a pielii și de înfrumusețare de înaltă calitate („Produse”) și sfaturi de îngrijire și îngrijire a pielii.

Taxe

Vi se cere să plătiți taxele asociate Produselor pe care le achiziționați. Declarați și garantați că aveți dreptul legal de a utiliza orice card de credit sau alte mijloace de plată utilizate pentru inițierea oricărei achiziții și sunteți de acord să plătiți toate taxele rezultate din achiziționarea Produselor la prețurile în vigoare atunci, inclusiv orice taxe neautorizate suportate înainte de notificarea Dermacons Skin Boutique cu privire la astfel de taxe.

Livrare

Toate Produsele vor fi expediate din București / România, iar titlul și riscul de pierdere vă vor fi transmise la livrarea Produselor către un transportator comun. Oferim orele de sosire estimate pentru fiecare Produs, dar nu suntem responsabili pentru întârzierile care ar putea apărea.

Descrieri de produse

Dermacons Skin Boutique încearcă să fie cât mai exact posibil cu descrierile și prețurile Produselor. În cazul în care un Produs este listat la un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unei erori tipografice sau a unei erori de preț, Dermacons Skin Boutique va avea dreptul să refuze sau să anuleze orice comandă plasată pentru Produsele listate la prețul incorect. Dermacons Skin Boutique va avea dreptul de a refuza sau anula astfel de comenzi, indiferent dacă comanda a fost confirmată sau nu și dacă cardul dvs. de credit sau de debit a fost debitat. În cazul în care cardul dvs. de credit sau de debit a fost deja debitat pentru achiziție și comanda dvs. este anulată, Dermacons va emite imediat un credit în contul dvs. de card de credit sau de debit în cuantumul taxei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care vi le-ar putea provoca. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., o puteți returna în conformitate cu politica noastră de returnare.

Înregistrare

Sunteți binevenit (ă) să navigați pe site ca vizitator fără a ne furniza informații. Dacă doriți să utilizați Serviciul, vă puteți înregistra ca utilizator prin crearea unui cont sau puteți continua comanda fără a vă înregistra făcând clic pe butonul „FINALIZARE” și completând “Detaliile de facturare”. În timpul procesului de înregistrare, va trebui să furnizați numele și adresa de e-mail și să creați o parolă pentru contul dvs. de utilizator. Sunteți singurul responsabil pentru confidențialitatea contului dvs. de utilizator, precum și pentru utilizarea și utilizarea incorectă a acestuia. Site-ul permite conectarea ca si utilizator și prin platforma Facebook, apăsând butonul “Continue with Facebook”. Ne veți informa cu promptitudine cu privire la orice necesitate de a dezactiva un nume de utilizator sau o parolă. Ne rezervăm dreptul de a șterge sau modifica numele dvs. de utilizator și / sau parola în orice moment și din orice motiv. Dacă alegeți să achiziționați produse prin intermediul Serviciului, vi se va cere să furnizați adresa de facturare, adresa de expediere și informațiile despre cardul de credit/metoda de plată aleasă.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizarea de către dvs. a Site-ului și / sau a Serviciului poate implica transmiterea către noi a anumitor informații de identificare personală („Datele personale”). Politicile noastre cu privire la colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal sunt guvernate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată prin referință în întregime.

Proprietate intelectuală

Site-ul și Serviciul conțin materiale, cum ar fi software, text, grafică, imagini, înregistrări sonore, lucrări audiovizuale și alt material furnizat de sau în numele Dermacons (denumit în mod colectiv „Conținutul”). Conținutul este deținut de noi sau de licențiații noștri terți și este protejat atât de legislația română, cât și de cea străină. Conținutul include mărcile comerciale, mărcile de servicii și logo-urile Dermacons utilizate și afișate pe site și Serviciu, care sunt mărci comerciale înregistrate și neînregistrate sau mărci de servicii ale Dermacons.Cu excepția cazului în care se prevede altfel în prezentul acord, nu aveți drepturi asupra conținutului și nu trebuie să:
• Utilizați conținutul, cu excepția cazurilor permise în temeiul prezentului acord;
• Folosiți mărcile noastre comerciale, cu excepția permisiunii noastre pentru fiecare utilizare
;• Eliminați orice drepturi de autor sau alte notificări de proprietate conținute în conținutul original de pe orice copie pe care o faceți a conținutului;
• Vindeți, transferați, atribuiți, licențiați, sublicențiați sau modificați conținutul sau folosiți conținutul în orice scop public sau comercial;
• Utilizați sau postați conținutul pe orice alt site web sau într-un mediu computerizat în rețea.

Liniile directoare ale comunității

Comunitatea noastră, ca orice comunitate, funcționează cel mai bine atunci când respectăm cu toții câteva reguli simple. Prin accesarea și / sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord că:
• Nu veți utiliza Serviciul în niciun scop ilegal;
• Nu veți trimite spam sau utilizați Serviciul pentru a vă angaja în activități comerciale, inclusiv, fără limitare, strângerea de bani; publicitatea sau promovarea unui produs, serviciu, site web sau companie; sau angajarea în orice piramidă sau alt sistem de marketing cu mai multe niveluri;
• Nu veți identifica nicio persoană sau entitate sau nu veți declara sau afirma în mod fals afilierea dvs. cu o persoană sau entitate; și
• Nu veți interfera cu sau nu veți încerca să întrerupeți funcționarea corectă a Serviciului prin utilizarea vreunui virus, dispozitiv, mecanism de colectare sau transmitere a informațiilor, software sau rutină sau accesarea sau încercarea de a obține acces la orice date, fișiere sau parole legate de Serviciu prin hacking, parolă sau extragere de date sau orice alt mijloc.

Informații nesolicitate

Prin trimiterea de informații și materiale nesolicitate, inclusiv comentarii, idei, întrebări, modele și alte comunicări similare (colectiv, „Informații nesolicitate”) către noi prin intermediul Site-ului sau al Serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu ar trebui să ne furnizați nicio informație nesolicitată. Toate informațiile nesolicitate vor fi considerate neconfidențiale și neproprietare. Noi sau oricare dintre afiliații noștri, putem folosi astfel de comunicări sau materiale în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la reproducere, divulgare, transmitere, publicare, difuzare și postare ulterioară. Mai mult, noi și afiliații noștri suntem liberi să folosim orice idei, concepte, know-how sau tehnici conținute în orice comunicare sau material pe care îl trimiteți site-ului în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de produse. Prin trimiterea oricăror informații nesolicitate, ne acordați un drept și o licență perpetuă, fără redevențe și irevocabilă de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui, transmite, afișa public, efectua public, sublicențiază, crea lucrări derivate din, transferați și vindeți astfel de informații nesolicitate și să utilizați numele dvs. și alte informații de identificare în legătură cu aceste informații nesolicitate.

Declinarea responsabilității și limitarea răspunderii

Site-ul și Serviciul sunt furnizate numai în scop informativ și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medical, diagnosticul sau tratamentul profesional. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dvs. sau altui furnizor de sănătate calificat cu orice întrebări pe care le aveți cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe acest site. Dacă credeți că dumneavoastră sau membrii familiei dvs. s-ar putea să aveți o urgență medicală, sunați imediat la medic sau la 112. Încrederea pe site și produsele disponibile prin intermediul site-ului este pe propria răspundere.

Site-uri externe

Site-ul poate conține linkuri către site-uri web terțe („Site-uri externe”), dar DERMACONS nu susține și nu este responsabil pentru conținutul oricărui site extern. Vă rugăm să consultați termenii de utilizare și politicile de confidențialitate ale site-urilor externe pentru mai multe informații.

Reclame pe acest site

Noi, la propria noastră discreție, putem posta pe site reclame ale unor terți. Afișarea reclamelor pe site nu este destinată și nu constituie în niciun fel o recomandare sau aprobare de către noi a agentului de publicitate sau a serviciilor sale. Corespondența dvs. sau orice alte relații cu agenții de publicitate găsiți pe site sunt doar între dvs. și un astfel de agent de publicitate și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru declarațiile sau conduita vreunei terțe părți, nici pentru orice pierdere sau daună suferită ca urmare a unor astfel de relații sau ca urmare a prezenței unor astfel de agenți de publicitate pe Site.

Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să mențineți părțile DERMACONS în afara și împotriva oricăror pretenții, acțiuni sau cereri, inclusiv, fără limitare, taxe juridice și contabile rezonabile, care rezultă din: (i) încălcarea dvs. de către prezentul acord; (ii) accesul dvs. la utilizarea sau utilizarea incorectă a Site-ului, a Conținutului sau a Serviciului; (iii) orice tranzacție încheiată de dvs. prin intermediul Serviciului; și (iv) încălcarea de către dvs. a oricărui drept al unei terțe părți, inclusiv fără limitare la orice drept de autor, marcă comercială, proprietate sau drept de confidențialitate.

Respectarea legilor aplicabile

Site-ul și Serviciul au sediul în ROMÂNIA. Nu facem nicio reclamație cu privire la faptul că Site-ul, Serviciul sau Conținutul pot fi descărcate, vizualizate sau pot fi adecvate pentru utilizare în afara ROMÂNIEI. Dacă accesați site-ul, serviciul sau conținutul din afara ROMÂNIEI, faceți acest lucru pe propriul risc. Fie că se află în interiorul sau în afara ROMÂNIEI, sunteți singurul responsabil pentru asigurarea respectării legilor jurisdicției dvs. specifice.

Rezilierea

Putem rezilia prezentul Acord și accesul dvs. la toate sau la o parte a Serviciului în orice moment și din orice motiv, fără notificare prealabilă sau răspundere. Ne rezervăm dreptul de a schimba, suspenda sau întrerupe total sau parțial Serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă sau răspundere.

Reclamații privind drepturile de autor

Dacă credeți că acest site conține orice conținut care vă încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați, după cum este detaliat mai jos, cu următoarele informații:
• O semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor;
• O descriere a operei protejate prin drepturi de autor pe care o susțineți a fost încălcată;
• O descriere a locului în care materialul pe care susțineți că îl încalcă se află pe site;
• Adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail;
• O declarație făcută de dvs. conform căreia credeți cu bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și• O declarație făcută de dvs., făcută sub pedeapsă cu mărturie mincinoasă, conform căreia informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat în mod corespunzător să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.
Pentru a ne contacta prin e-mail, vă rugăm să scrieți la office@dermacons.ro, cu AVIZ DE COPYRIGHT în subiect.

Diverse

În cazul în care o parte a prezentului acord este considerată invalidă sau inexecutabilă, atunci această porțiune va fi interpretată în conformitate cu legea aplicabilă cât mai aproape posibil pentru a reflecta intențiile inițiale ale părților, iar restul acestui acord va rămâne în plină forță și efect. Această secțiune, secțiunea intitulată Proprietate intelectuală, despăgubire și secțiunea intitulată Declinarea responsabilității și limitarea răspunderii va supraviețui rezilierii prezentului acord. Nu puteți atribui acest acord. Nicio derogare nu va fi efectivă decât în ​​scris. Nici cursul de conduită între părți, nici practica comercială nu vor acționa pentru a modifica vreo prevedere a prezentului acord. Prezentul acord și orice alte acorduri între părțile încheiate prin intermediul acestui site vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile statului român. Cu excepția procedurilor inițiate de DERMACONS pentru protejarea proprietății sale intelectuale sau a informațiilor confidențiale care pot fi aduse în orice instanță de jurisdicție competentă, părțile convin reciproc că orice litigiu care apare aici va fi soluționat exclusiv în ROMÂNIA / BUCUREȘTI. Acest Acord conține întregul acord al părților referitor la acest Site, Serviciu și Conținut și înlocuiește toate acordurile existente și orice altă comunicare orală, scrisă sau de altă natură între părți cu privire la obiectul său. Veți respecta toate legile, regulile și reglementările care sunt promulgate acum sau în continuare de către orice autoritate sau agenție guvernamentală care guvernează sau se aplică funcționării și utilizării Site-ului.Întrebările sau comentariile referitoare la acest site, inclusiv orice rapoarte de legături nefuncționale, trebuie trimise utilizând adresa noastră de e-mail office@dermacons.ro. Încercăm să răspundem în timp util!