Politica de Retur Dermacons

Care este politica dvs. de returnare?

Satisfacția dvs. este prioritatea noastră numărul unu! Dacă nu sunteți mulțumit de achiziție, îl puteți returna la Dermacons pentru o rambursare completă în termen de 30 de zile de la data achiziției.

Livrarea de retur este gratuită și pentru noi. Vă rugăm să rețineți că produsele de unică folosință sunt eligibile pentru returnare numai dacă sunt noi și neutilizate.

Pentru o etichetă de expediere gratuită pentru retur, trimiteți un e-mail la office@dermacons.ro cu numărul comenzii dvs. și „RETUR” în linia de subiect și produsul (produsele) pe care doriți să îl returnați, precum și motivul returnării în corp.

Numai articolele specificate în cererea de returnare originală și confirmate de Dermacons vor fi rambursate. Produsele suplimentare incluse în pachetul de returnare neconfirmate în cererea de returnare, mai ales dacă provin dintr-o comandă în afara ferestrei de returnare, nu vor fi rambursate.

Doar valoarea cu amănuntul plus impozitul plătit de client va fi rambursat în momentul returnării.

Taxele de expediere nu sunt eligibile pentru rambursare.

După ce returnarea dvs. este primită și verificată, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei de plată originale. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de compania dvs. de card de credit, este posibil să dureze încă 3-7 zile lucrătoare pentru ca creditul să fie înapoi în contul dvs.

Produsele vândute în timpul promoțiilor și anumite articole promoționale nu sunt adesea eligibile pentru returnare. Vânzările promoționale la nivel de site (ex: Black Friday) nu sunt eligibile pentru returnare / rambursare. Vă rugăm să verificați parametrii promoției înainte de cumpărare.

Din păcate, returnările sunt acceptate numai în țările Uniunii Europene. Livrările către țări din afara Uniunii Europene nu pot fi returnate.