Termeni şi condiţii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de pe acest site, inainte de a face o comanda.
Utilizarea site-ului www.dermacons.ro si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Fara nici o notificare prealabila, Genesis Support SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul sitelui.

Inregistrarea ca membru

In utilizarea site-ului www.dermacons.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati pagina Politica de confidențialitate.

Informatii despre produse si livrare

Va rugam sa tineti cont de faptul ca la produsele de pe acest site, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul se poate modifica. In cazul in care un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.dermacons.ro includ TVA.

Comenzile primite prin intermediul siteului www.dermacons.ro sunt procesate de luni pana vineri intre orele 9-17. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre Genesis Support SRL, nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

Promotii si concursuri

Genesis Support SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.dermacons.ro. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau anula promotiile in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Generalitati

Genesis Support SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Intregul continut al site-ului www.dermacons.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea Genesis Support SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei Genesis Support SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.dermacons.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea disputelor va fi de compententa instantelor romanesti.

CUMPARAREA PRODUSELOR

Adaugarea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”, existent in dreptul fiecarui produs, pe pagina de detalii.

Dupa adaugarea produsului in cos, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile, sau de a finaliza comanda respectiva. Daca va razganditi inainte de apasarea butonului de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a plasa comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul ”Finalizare comanda”.

2. Aveti posibilitatea de a va autentifica in contul dumneavoastra de pe site-ul www.dermacons.ro, folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirmati comanda apasand butonul “Trimiteti comanda“.

3. Daca nu aveti cont va puteti crea un cont nou, sau puteti continua comanda fara sa va inregistrati, apasand butonul “Conectare ca oaspete“. In urmatorul pas va trebui sa furnizati informatiile de contact, adresa de facturare si cea de expediere si sa alegeti metoda de plata. Dupa completarea tuturor informatiilor de mai sus apasati butonul “Trimiteti comanda“.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre Genesis Support SRL, nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea comenzii dumneavoastra se face prin curier rapid, pe adresa introdusa in zona Adresa de expediere.

Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei şi livrarea produselor este gratuită.

Coletul va fi expediat in 1-5 zile de la momentul procesarii comenzii dumneavoastra, perioada ajungand pana la 10 zile in cazul produselor realizate la comanda. Procesarea comenzilor dumneavoastra este posibila de luni pana vineri intre orele 9-17.

POLITICA DE RETUR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Dermacons Skin Boutique.

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Dermacons Skin Boutique.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

Returul, fără a preciza motivul nu este posibil în situația în care produsul a fost parțial folosit. Nu este acceptat returul acestor produse din motive igienice .

Returnarea produselor gravate la cerere, nu este posibilă, deoarece acest serviciu este unul personalizat.

În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată.

Numai în anumite situații care depind numai de decizia Vânzătorului, acceptam returnarea produselor dacă acestea au fost folosite o singură dată sau prezintă mici urme de uzură. În astfel de cazuri Vânzătorul va face o verificare asupra produsului și va stabilii valoarea care trebuie returnată Cumpărătorului (cumpărătorul trebuie să precizeze un cont IBAN în RON, compus din 24 de caractere).

Vă rugăm să luați în considerare că produsele cosmetice desfăcute și utilizate care nu reprezintă un defect calitativ, nu pot fi returnate din motive de sănătate. Vă mulțumim pentru înțelegere.

In cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014, produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii si parfumurile se pot returna doar daca sunt sigilate. Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna.

Solicitare retur

În cazul în care ați achiziționat produse de la noi și doriți să depuneți o plângere, vă rugăm să luați legătura cu departamentul suport clienți, prin e-mail office@dermacons.ro. Cererea de retur va fi înregistrată de noi, astfel încat dumneavoastră să nu fiți taxați pentru acest serviciu.

Procedură retur

Trimiteti pe adresa office@dermacons.ro un mail cu subiectul ”Cerere retur” in care sa se specifice: numarul de factura/numarul de comanda; data comenzii produsul ce urmeaza a fi returnat, starea produsului la momentul cererii, motivul returnării. Anexați o copie a facturii și informații prin care putem identifica achiziția dumneavoastră.

Sigilați produsul/produsele in folie cu bule pentru protectie si apoi într-o cutie de carton astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul traseului.

Mai mult, vă rugăm să indicați modul în care vom proceda în cazul în care returul dumneavoastră este acceptat, și anume în cazul în care bunurile necesită un schimb (același produs) sau se restituie suma. În cazul unei cereri de restituire a banilor, indicați contul IBAN în RON (24 de caractere) în care doriți să efectuăm restituirea sumei. Nu uitați să ne furnizați detalii complete de contact, numărul comenzii, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect și rapid.Restituirea contravalorii comenzii/ produsului in cazul in care returul este acceptat se va face in termen de 14 zile.

Produsele nu se pot restitui direct agenților de livrare, în cazul unei reclamații.

PLATA COMENZII

Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.
In prezent este acceptata doar plata online.