Politica de Livrare Dermacons

Care este politica dvs. de expediere?

DERMACONS oferă următoarele opțiuni de expediere pentru transporturile în ROMÂNIA, UE și INTERNAȚIONAL:

– Livrare standard gratuită la achizițiile cu un subtotal de 200 LEI sau mai mult, după aplicarea oricăror promoții și reduceri. Livrarea se va efectua prin Fan Courier, pe rutele principale de livrare. În afara rutelor principale de livrare ale Fan Courier, produsele vor fi livrate prin Posta Romana

– 19 LEI pentru expediere standard (prin FAN COURIER) la achiziții cu un subtotal mai mic de 200 LEI, după aplicarea oricăror promoții și reduceri. Livrarea se va efectua prin Fan Courier, pe rutele principale de livrare. În afara rutelor principale de livrare ale Fan Courier, produsele vor fi livrate prin Posta Romana

– 19 EURO pentru transportul standard (prin DHL) către țările Uniunii Europene

– 29 EURO pentru transportul standard (prin DHL) către țările din afara Uniunii Europene (INTERNAȚIONAL)

Când va expedia comanda mea?

Comenzile trimise înainte de ora 10 luni, marți, miercuri sau joi sunt procesate în aceeași zi și expediate a doua zi.

Comenzile trimise după ora 10 dimineața luni, marți sau miercuri sunt procesate a doua zi și expediate a doua zi.

Comenzile trimise după ora 10:00 joi sunt procesate vineri și expediate luni.

Comenzile trimise între orele 10:00 vineri și 10:00 luni sunt procesate luni și expediate marți, deoarece depozitul nostru este închis în weekend.

Vă rugăm să rețineți că depozitul nostru se închide în zilele de sărbătoare majoră.

Pot apărea unele ocazii rare în care depozitul nostru are un număr neașteptat de mare de comenzi de îndeplinit într-o anumită zi sau când îndeplinirea este întârziată din cauza unor circumstanțe neprevăzute (de ex. Vreme nefavorabilă), caz în care poate exista o întârziere suplimentară în programul de expediere descris de mai sus.

Există o taxă de vânzare la comanda mea?

Colectăm impozitul pe vânzări în conformitate cu legile și reglementările fiscale impuse de fiecare stat. Taxa de vânzare, dacă este cazul, va fi reflectată în coșul dvs. la plată.

Cum îmi urmăresc comanda?

Veți primi o confirmare de expediere cu un număr de urmărire prin e-mail atunci când comanda dvs. este expediată. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la office@dermacons.ro

Expediați la nivel internațional?

Dermacons livrează în întreaga lume (prin DHL). Clienții internaționali sunt responsabili pentru toate taxele vamale, taxele și impozitele. Tarifele de expediere internaționale sunt calculate în funcție de greutatea coletului.

Din păcate, returnările sunt acceptate numai din țările Uniunii Europene. Livrările către țări din afara Uniunii Europene nu pot fi returnate.